Over Jubel

JUBEL is een merk van Nederlandse bodem voor meisjes in de leeftijd van 2 tot 10 jaar. Met twee collecties per jaar verdeeld over drie thema’s per collectie kan het winkelbeeld regelmatig vernieuwd worden.

De naam JUBEL (afgeleid van het werkwoord ju-be-len; 1. Vreugdekreten uiteten*) staat voor vrolijkheid, vreugde en positiviteit. Dit is ieder seizoen goed zichtbaar in de modellen.

Zomercollectie 2019

Seaview Je krijgt een echt mediterraans gevoel. Slenterend langs de boulevard van st. Tropez, en kijkend naar de glinstering van de zee. Je zou zelfs een zeemeermin voorbij kunnen zien zwemmen! Neem een frisse duik in dit stijlvolle thema met een nautische twist. Gegarandeerd plezier met deze eigenwijze prints, labels en niet te vergeten een AOP om te zoenen. En kijk! Met dit T-shirt met opgestikt tasje heb je al je schelpen altijd bij de hand. Must have: verticaal gestreept glitterrokje. Nieuwe kwaliteit: jersey broderie anglaise jurk. 

Ga mee naar La Isla  Bonita! Tropisch eiland in de zon, waar een luie stranddag overgaat in een mysterieuze  zonsondergang. Moeilijk om uit dit vrolijke programma met veel soorten kwaliteiten en modellen te kiezen. Streep met glitter ontmoet coole cacti allover. Details als pom poms, badges en glinsterende prints maken het helemaal af. Maak je look compleet met de must have jump-suit of de super comfy modal AOP beach dress!

Discodip Het is altijd cool in de ijssalon! Denk aan suikerzoete milkshakes, ijscoupes en ijsjes overgoten met regenboog hagelslag! Rolschaatsend tot de Miami zon verandert in een lila gloed. Eindeloze kleur explosies met toefjes neon, coole prints, sportieve candy streep en een uitgesproken ijsjes AOP! Must have: Off-the -shoulder kort pakje en dubbellaags plissé rokje!