Over Jubel

JUBEL is een merk van Nederlandse bodem voor meisjes in de leeftijd van 2 tot 10 jaar. Met twee collecties per jaar verdeeld over drie thema’s per collectie kan het winkelbeeld regelmatig vernieuwd worden.

De naam JUBEL (afgeleid van het werkwoord ju-be-len; 1. Vreugdekreten uiteten*) staat voor vrolijkheid, vreugde en positiviteit. Dit is ieder seizoen goed zichtbaar in de modellen.

Wintercollectie 2018

SISTERHOOD - Girls will be girls and they love party vibes.
Out of school fun! Chillen met je vriendinnen. Giechelen “Blah blah blah” en in je kamer dansen!
Coole marine, blauw en grijs melange met mint samen met glanzende en koper kleurige details. De “Must have” uit dit thema is de glanzende plissé rok! (906.00126).

FROSTED - Queens of chaos and girl power.
Buiten wordt het kouder. De lucht heeft een magische wintergloed. Je blijft warm in chunky gebreide truien . Indigo met een warme “bosbes” kleuren palet vormen de basis van “Frosted”. Camouflage en een kroontjes allover en “Flying horses”! Lekker girly! Fun like frotté ,shiny badges en gouden details tillen het geheel naar dat “glam” niveau!
Musthave is de goud gespikkelde legging!

Vlieg hoog boven de VULCAN-FIELD en beleef de natuur met plezier!
Onder de sterrenhemel ontmoeten we de “ No drama Lama” – you’re gonna smile!
Check die stoere meiden in hun imitatie leren rok en korte broek. Gewatteerde stoffen en jacquard breisels en fun “blah di blah” allover print.
Een echte blikvanger is de gestreepte pencil dress! Coole mix van zwart, roze, rood en grijs melange met gouden details voor extra glans!