Over Jubel

JUBEL is een merk van Nederlandse bodem voor meisjes in de leeftijd van 2 tot 10 jaar. Met twee collecties per jaar verdeeld over drie thema’s per collectie kan het winkelbeeld regelmatig vernieuwd worden.

De naam JUBEL (afgeleid van het werkwoord ju-be-len; 1. Vreugdekreten uiteten*) staat voor vrolijkheid, vreugde en positiviteit. Dit is ieder seizoen goed zichtbaar in de modellen.

Laat Zomer 2018 maar komen! Met vier Summerproof collecties kun je alle kanten op!

Met  EASY is het moeilijk om niet relaxed te zijn; een mix van comfy sporty styles met de iets chiquer “dot” allover met dip dye effect. Lekker speels en eigenwijs in koraal, marine & wit.

Lucky Days & Good Vibes rules! Fancy knits en melanges verrijken het geheel. Check de vele jurk modellen; o.a. tuinbroekjurk, t-shirt jurk & zeker niet te vergeten de maxi dress!

Cool things will happen met ETHNIC! Color blocking, fun badges en slogan type prints. Hoe bont wil je het hebben! Kleuren mix van fel koraal, zwart, grijs melange, zilver & wit laten jou stralen!

Cropped tops, sweat dress, cut-out shoulders & zilver plissé rok geven jou extra shine!

EXTRA ; haarbandjes in matching fabric.

Hoog Beach gehalte met EXOTIC! Summer vibes rule met flamingo’s & palmtrees! Flip Flops, ijsjes, happy sunny days are all we need ;) Met deze soft pastel base mixed met roze, mint & kobalt wordt het lastig om niet op te vallen! Voel je vrij in de soepel vallende maxi dress, pants en korte jumpsuit. Rond gesneden top, vlindermouwtjes of strik tops met een “ausbrenner” palmtree allover.

Shiny sequin artworks en het gebruik van kant maken het compleet

Durf jezelf te zijn met OOH LA LA ; Kekke kleuren en artworks zetten de toon voor deze street wise meiden. Het zal altijd om de Liefde gaan! Toffe koraal in combi met zacht roze en antra, ’n spatje goud met glitters laat ze altijd stralen. Echte meisjes styles worden een beetje stoer met een verf spat allover die terug komt in een soepel vallende baseball jack, sportief broekje en kort jumpsuit.