Onze andere merken:
 

Over Jubel

JUBEL (grote zus van Feetje-baby) is een Nederlands merk voor het ‘meisje meisje’ dat soms ook stoer wil zijn. 

De naam JUBEL (afgeleid van het werkwoord ju-be-len;  Vreugdekreten uiten*) staat voor vrolijkheid, vreugde en positiviteit. Of je nu naar school gaat, een feestje of een lazy day hebt, er is voor iedere gelegenheid wat wils!

Met twee collecties per jaar, verdeeld over drie thema’s per seizoen is er een ruim aanbod aan styles. Zo kun je je eigen look creëren door eindeloos te mixen en matchen.

De drie thema’s hebben ieder hun eigen achtergrondverhaal dat in alle items terug komt.

JUBEL is verkrijgbaar in maat 92 t/m 140.

 

Zomer 2022

Voor de zomer van 2022 lanceert het eigenzinnige meisjeskledingmerk JUBEL een collectie die bestaat uit drie zonnige thema's, verkrijgbaar in de maten 92 t/m 140.

Met de toevoeging van zwemkleding en een must­have als de nieuwe maxi-jurk is de zomercollectie volgend jaar completer dan ooit.

Diep in de zee! Het thema Mermaid Mambo laat kleine meisjes swingen in prachtige outfits.
Kleuren als koraal, zachtroze en navy worden afge­wisseld met mooie prints waarin zeemeerminnen en zeesterren de hoofdrol spelen.

Mag het een tikkie meer roze zijn? Dan biedt Birds Of Paradise uitkomst: roze, bordeauxrood en violet, gecombineerd met trendy oker en felgekleurde flamingo's.

Heerlijk lome zomermiddagen op een tropisch strand, dat is Papaya Punch. Warm rood, zalm en wit, in één ontwerp met papaja, tropische palmbomen en een lieflijk luipaardprintje.

De nieuwste zomercollectie van JUBEL staat garant voor een feestelijk, vrolijk en eigenwijs zomerseizoen.
JUBEL (de trotse zus van STURDY en FEETJE) staat voor vrolijke, speelse en draagbare kleding die meisjes zelf leuk vinden.

Mermaid Mambo, het eerste deel van de nieu­we zomercollectie, ligt in januari 2022 in de winkels.

“een collectie om verliefd op te worden”