Onze andere merken:
 

Over Jubel

JUBEL (grote zus van Feetje-baby) is een Nederlands merk voor het ‘meisje meisje’ dat soms ook stoer wil zijn. 

De naam JUBEL (afgeleid van het werkwoord ju-be-len; Vreugdekreten uiten*) staat voor vrolijkheid, vreugde en positiviteit. Of je nu naar school gaat, een feestje of een lazy day hebt, er is voor iedere gelegenheid wat wils!

Met twee collecties per jaar, verdeeld over drie thema’s per seizoen is er een ruim aanbod aan styles. Zo kun je je eigen look creëren door eindeloos te mixen en matchen. De drie thema’s hebben ieder hun eigen achtergrondverhaal dat in alle items terug komt.

JUBEL is verkrijgbaar in maat 92 t/m 140.

 
WINTER 2022
In juli lanceert meisjeskledingmerk JUBEL de nieuwe collectie voor de winter. Met de drie warme en vrolijke thema’s, verkrijgbaar in de maten 92 t/m 140, belooft het een eigenwijs winterseizoen te worden.

Hippies, circusartiesten en dansers opgelet! De JUBEL-wintercollectie 2022 is voor jullie gemaakt. De nieuwe collectie maakt van de koude dagen een feestje. First up: het vrolijke Made of Magic-thema voor jonge hippiemeisjes. Leuke bloemenmotiefjes en kleuren als fuchsia en violet sieren frivole shirts, flared broeken en haarbanden. Het Red Velvet Circus is vanaf augustus ‘in town’. Helder rood, koper en vintage pink gecombineerd met gezellige prints zorgen voor de ultieme circussfeer. Vanaf september verschijnt het thema Moonlight Dancing, met haar feestelijke plissérokken en shirtjes in lieflijke kleuren als lichtroze en gebroken wit. Wie is er klaar voor de Boogiewoogie?

NIEUW LOGO VOOR JUBEL
Nog meer mooi nieuws van JUBEL! Want naast de gloednieuwe wintercollectie lanceert JUBEL in januari 2022 haar nieuwe logo. Het nieuwe logo, ontworpen door Studio Sijm, sluit nog beter aan op de vrolijke en speelse uitstraling van JUBEL meisjeskleding.

JUBEL (de trotse zus van STURDY jongenskleding en FEETJE) staat voor vrolijke, speelse en draagbare kleding die meisjes zelf leuk vinden. Made of Magic, het eerste deel van de nieuwe wintercollectie, ligt in juli 2022 in de winkels.