Onze andere merken:
 

Over Jubel

JUBEL (grote zus van Feetje-baby) is een Nederlands merk voor het ‘meisje meisje’ dat soms ook stoer wil zijn. 

De naam JUBEL (afgeleid van het werkwoord ju-be-len;  Vreugdekreten uiten*) staat voor vrolijkheid, vreugde en positiviteit. Of je nu naar school gaat, een feestje of een lazy day hebt, er is voor iedere gelegenheid wat wils!

Met twee collecties per jaar, verdeeld over drie thema’s per seizoen is er een ruim aanbod aan styles. Zo kun je je eigen look creëren door eindeloos te mixen en matchen.

De drie thema’s hebben ieder hun eigen achtergrondverhaal dat in alle items terug komt.

JUBEL is verkrijgbaar in maat 92 t/m 140.

 

Winter 2021

Voor deze winter komt Jubel met een collec­tie om verliefd op te worden! Panters, zebra’s en tijgers geven de kleding een stoer uiterlijk, maar door de hartjes, kusjes en lieve woordjes blijft het lief.

Het resultaat is een collectie waar je blij van wordt. Door het zachte roze en de aaibare stofjes in Forever wild, ben je niet bang voor de afgebeelde panters. Toch?

Club amour geeft juist weer een echte stadse uitstraling. Deze collectie wordt gekenmerkt door warm bruin, marine en kopertinten, is vol joie de vivre en nodigt uit om te dansen. Kusjes, hartjes en lieve tekstjes herinneren eraan dat Frankrijk het land van de liefde is.

In Blushing zebra speelt de vrolijke zebra een hoofdrol. Koraal, bordeauxrood en zwart geven een warme ‘blush’ die in de winter zo welkom is. In alle drie de collecties is er een ruime keuze aan modellen: een hippe flair­broeken met trui of tuniek of toch liever een rokje of jurkje? Het kan allemaal.

Bijpassende maillots, sokken en haarbanden maken het helemaal af!

De eerste collectie, Forever wild, ligt vanaf half juli 2021 in de winkels. Club amour & Blushing zebra volgen in augustus en september. Alle collecties komen beschik­baar in de maten 92 tot en met 140.

“een collectie om verliefd op te worden”