Onze andere merken:
 

Over Jubel

JUBEL (grote zus van Feetje-baby) is een Nederlands merk voor het ‘meisje meisje’ dat soms ook stoer wil zijn. 

De naam JUBEL (afgeleid van het werkwoord ju-be-len; Vreugdekreten uiten*) staat voor vrolijkheid, vreugde en positiviteit. Of je nu naar school gaat, een feestje of een lazy day hebt, er is voor iedere gelegenheid wat wils!

Met twee collecties per jaar, verdeeld over drie thema’s per seizoen is er een ruim aanbod aan styles. Zo kun je je eigen look creëren door eindeloos te mixen en matchen. De drie thema’s hebben ieder hun eigen achtergrondverhaal dat in alle items terug komt.

JUBEL is verkrijgbaar in maat 92 t/m 140.

JANUARI IN DE WINKELS: DE JUBEL ZOMERCOLLECTIE 2023

Voor de zomer van 2023 komt het eigenzinnige meisjeskledingmerk JUBEL met een collectie die zal zorgen voor een kleurexplosie! De nieuwe collectie, die bestaat uit drie kleurrijke thema’s en een denimlijn, is verkrijgbaar in de maten 92 t/m 140. Naast een gave jumpsuit bevat de zomercollectie van JUBEL onder meer zwemkleding, T-shirts, rokjes en haaraccessoires.

The beach is for dancing! Met het thema Shell We Dance zijn de meisjes klaar voor een strandfeestje. Fijne truien en luchtige T-shirts worden afgewisseld met comfortabele leggings, zwierige rokjes en beachwear in stoere zomerse kleuren als violet, marineblauw en gebroken wit. Sunny Days is perfect voor heerlijke lome zomerdagen. Dit thema, dat gedomineerd wordt door zachte kleuren als koraal, roze en zalm, bevat zomeritems waarin je gezien wilt worden. Een goede match met de tinten van Sunny Days, maar toch totaal anders, is het thema Have a Nice Daisy. Met tops, shorts, flared broeken en rokjes in geel, lichtroze en roest steelt ieder meisje deze zomer de show.

Naast drie nieuwe thema’s komt JUBEL volgende zomer met een denimcollectie voor meiden die weten wat ze willen. Stoer en bovendien perfect te combineren met de drie kleurrijke thema’s. De JUBEL-zomercollectie 2023 is onweerstaanbaar!

JUBEL (de trotse zus van STURDY jongenskleding en FEETJE) staat voor vrolijke, speelse en draagbare kleding die meisjes zelf leuk vinden. Shell We Dance, het eerste deel van de nieuwe zomercollectie, ligt in januari 2023 in de winkels.